Te huur: Noordersingel 13A, 9251 BL Burgum

dsc_0610 dsc_0604 dsc_0599 dsc_0600 dsc_0601 dsc_0602 dsc_0605 dsc_0608 dsc_0609 dsc_0598 dsc_0611
€ 375,- /mnd € 107,14/m2
Type object Kantoor
Perceeloppervlakte 42 m²
Bruto vloeroppervlakte 42 m²

Notitie

Algemeen

Te huur in Burgum: een vrijstaand kantoor- of praktijkgebouw op zeer centrale plek, vlakbij het centrum van Burgum. Ideaal voor uw praktijk, kantoor etc. De ligging is naast het woonhuis van de eigenaren, met gebruik van de oprit en eigen opgang. Compleet uitgerust met een keukentje, wachtkamer en toilet. Het geheel is gestoffeerd. Gesitueerd aan de Noordersingel in Burgum, vlakbij de uitvalswegen... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05192
Prijs € 375,- per maand (gestoffeerd)
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 5 april 2017
Laatste wijziging Woensdag 5 april 2017
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1960
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Isolatievormen Dakisolatie
Muurisolatie
Spouwmuren
Dubbelglas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 42 m²
Bruto vloeroppervlakte 42 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 37 m²
Inhoud 112 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Locatie
Ligging Aan drukke weg
In centrum
Vrij

Omschrijving

Te huur in Burgum: een vrijstaand kantoor- of praktijkgebouw op zeer centrale plek, vlakbij het centrum van Burgum. Ideaal voor uw praktijk, kantoor etc. De ligging is naast het woonhuis van de eigenaren, met gebruik van de oprit en eigen opgang. Compleet uitgerust met een keukentje, wachtkamer en toilet. Het geheel is gestoffeerd. Gesitueerd aan de Noordersingel in Burgum, vlakbij de uitvalswegen. U kunt lopend het centrum bereiken en parkeerruimte is op de oprit en aan de straat voldoende aanwezig.

Bent u op zoek naar zelfstandige bedrijfsruimte op een centrale plek in Burgum? Dan is dit wellicht een mooie kans voor u!

Indeling

Via de entree betreedt u de centrale hal (1,91 x 2,50 m) met keukenblokje, voorzien van koelkast. Links een ruimte van 1,73 m x 3,42 m, momenteel als wachtkamer in gebruik. Rechts de kantoorruimte/spreekkamer (4,58 x 4,38 m). Het toilet is bereikbaar vanuit het kantoor.

Bijzonderheden

Het betreft een in goede staat verkerend houten gebouw. Het is grotendeels geisoleerd (isolerende beglazing, recent voorzien van een geisoleerd dak en geisoleerde achterwand.

Alle voorzieningen van Burgum, zoals het winkelcentrum, supermarkt e.d. zijn direct onder handbereik. Het is een levendige locatie waardoor het voor een bedrijf een geschikt vestigingspunt is.

De huurder kan gebruik maken van de oprit naar het kantoorpand. De eigenaren beschikken over een tweede oprit waardoor woning en bedrijfsruimte vrij onafhankelijk van elkaar kunnen functioneren.

Let op: de huurprijs van € 375,-- is INCLUSIEF BTW. Het betreft uitsluitend de huur van de bedrijfsruimte met ondergrond en gezamenlijk gebruik van oprit en toegangspaden. De vermelde kadastrale gegevens betreffen die van de woning met bedrijfsgebouw gezamenlijk.

Heeft u interesse? Dan kunt u contact opnemen met Otto Minnema van FactorNoord Makelaars & Taxateurs in Hurdegaryp (tel.: 0511-462685).

Brochure(s) en overige bijlagen