Beschrijving

Te huur in Burgum: een vrijstaand kantoor- of praktijkgebouw op zeer centrale plek, bij het centrum van Burgum. Ideaal voor uw praktijk, kantoor etc. De ligging is naast het woonhuis van de eigenaren, met gebruik van de oprit en eigen opgang. Compleet uitgerust met een keukentje, wachtkamer en toilet. Het geheel is gestoffeerd. Gesitueerd aan de Noordersingel in Burgum, vlakbij de uitvalswegen. U kunt lopend het centrum bereiken en parkeerruimte is op de oprit en aan de straat voldoende aanwezig. 

Bent u op zoek naar zelfstandige bedrijfsruimte op een centrale plek in Burgum? Dan is dit wellicht een mooie kans voor u!

Indeling

Via de entree betreedt u de centrale hal (1,91 x 2,50 m) met keukenblokje, voorzien van koelkast. Links een ruimte van 1,73 m x 3,42 m, bijvoorbeeld geschikt als wachtkamer. Rechts de kantoorruimte/spreekkamer (4,58 x 4,38 m). Het toilet is bereikbaar vanuit het kantoor.

Bijzonderheden

Het betreft een in goede staat verkerend houten gebouw. Het is grotendeels geïsoleerd (isolerende beglazing, recent voorzien van een geïsoleerd dak en geïsoleerde achterwand).  

Alle voorzieningen van Burgum, zoals het winkelcentrum, supermarkt e.d. liggen aan de overzijde van de straat en zijn zodoende onder handbereik. Het is een levendige locatie waardoor het voor een bedrijf een geschikt vestigingspunt is. 

De huurder kan gebruik maken van de oprit naar het kantoorpand. De eigenaren beschikken over een tweede oprit waardoor woning en bedrijfsruimte vrij onafhankelijk van elkaar kunnen functioneren.

Aanvaarding is in overleg maar kan op vrij korte termijn. 

Let op: de huurprijs van € 325,-- is INCLUSIEF BTW. Het betreft uitsluitend de huur van de bedrijfsruimte met ondergrond en gezamenlijk gebruik van oprit en toegangspaden. De vermelde kadastrale gegevens betreffen die van de woning met bedrijfsgebouw gezamenlijk, hieraan kunnen dus geen rechten worden ontleend. 

Heeft u interesse? Dan kunt u contact opnemen met Otto Minnema van FactorNoord Makelaars & Taxateurs in Hurdegaryp (tel.: 0511-462685).

Kenmerken