Te huur: Zeer ruim kantoorpand op zichtlocatie in Hurdegaryp

dsc_0579 dsc_0576 dsc_0574 dsc_0588 dsc_0589 dsc_0590 dsc_0587 dsc_0586 dsc_0583 dsc_0581 dsc_0592 dsc_0593 dsc_0594 dsc_0596 dsc_0580
Prijs op aanvraag
Adres: Rijksstraatweg 42, 9254 DJ Hurdegaryp
Type object Kantoor
Perceeloppervlakte 1.264 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 785 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

MULTIFUNCTIONEEL BEDRIJFSPAND aan de Rijksstraatweg 42 in Hurdegaryp. Het betreft een voormalig bankkantoor, geschikt voor meerdere doeleinden. Het geheel leent zich uitstekend voor een grotere dienstverlener, maar is na overleg eventueel ook in te delen voor gebruik door meerdere bedrijven onder een dak. Een ruim object met 7 parkeerplaatsen op eigen terrein, gelegen op een zichtlocatie in het do... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05185
Prijs Prijs op aanvraag
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 13 januari 2017
Laatste wijziging Zaterdag 18 maart 2017
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1966
Dakbedekking Dakpannen
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.264 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 785 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Locatie
Ligging Aan drukke weg
Nabij openbaar vervoer
Nabij school
Nabij snelweg
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 7
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

MULTIFUNCTIONEEL BEDRIJFSPAND aan de Rijksstraatweg 42 in Hurdegaryp. Het betreft een voormalig bankkantoor, geschikt voor meerdere doeleinden. Het geheel leent zich uitstekend voor een grotere dienstverlener, maar is na overleg eventueel ook in te delen voor gebruik door meerdere bedrijven onder een dak. Een ruim object met 7 parkeerplaatsen op eigen terrein, gelegen op een zichtlocatie in het dorp. Treinstation, hotel-restaurant Van der Valk en Poiesz-supermarkt zijn vlakbij gelegen, de bushalte ligt voor de deur.

De gebruiksoppervlakte op de begane grond is circa 440 m2, de kelder is circa 145 m2 en de verdieping circa 200 m2.

Een aantrekkelijke locatie met veel ruimte vlakbij alle voorzieningen van Hurdegaryp. Heeft u interesse? Overleg dan over de mogelijkheden met de makelaar, Otto Minnema.

Indeling

Het object is als volgt ingedeeld:

Begane grond:

Entree met hal, niet ingedeelde ruimte van ca. 304 m2 VVO, dit kan worden gebruikt als kantoorruimte (geheel naar eigen wens in te delen), kluisruimte van ca. 20 m2, hal met garderobe, 2 toiletten en wastafels, keuken, ketelhuis met CV, fietsenstalling/berging.

Eerste verdieping: via vaste trap bereikbare ruime verdieping (voormalig archief) met kantine van ca. 15 m2 en een berging.

Onder het pand bevindt zich een ruime kelder van circa 145 m2, bereikbaar vanuit het kantoor. Voor het pand is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein (7 plaatsen, eventueel uit te breiden).

Bijzonderheden

In overleg is een andere indeling mogelijk waardoor deelverhuur tot de mogelijkheden behoort. De huurprijs hangt af van de situatie (totale verhuur aan een huurder of deelverhuur) en de mate van aanpassing die daarmee voor de eigenaar gemoeid is. Daarom is de huursom in overleg.

Hurdegaryp is een plaats met ca. 5000 inwoners, het is qua grootte de tweede kern in de gemeente Tytsjerksteradiel. Het dorp beschikt over een winkelcentrum, 2 supermarkten (waarvan een gelegen is aan de overzijde van de straat naast dit object), scholen voor basis- en middelbaar onderwijs en een treinverbinding met Leeuwarden en Groningen. Het station ligt op loopafstand van dit object. De bushalte ligt direct voor het pand.

Interesse in dit object? Informeer dan bij de makelaar, Otto Minnema van FactorNoord Makelaars en Taxateurs te Hurdegaryp (0511-462685).

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen