Omschrijving

MULTIFUNCTIONEEL BEDRIJFSPAND aan de Rijksstraatweg 42 in Hurdegaryp. Het betreft een voormalig bankkantoor, geschikt voor meerdere doeleinden. Het geheel leent zich uitstekend voor een grotere dienstverlener, maar is na overleg eventueel ook in te delen voor gebruik door meerdere bedrijven onder een dak. Een ruim object met 7 parkeerplaatsen op eigen terrein, gelegen op een zichtlocatie in het dorp. Treinstation, hotel-restaurant Van der Valk en Poiesz-supermarkt zijn vlakbij gelegen, de bushalte ligt voor de deur.  

De gebruiksoppervlakte op de begane grond is circa 440 m2, de kelder is circa 145 m2 en de verdieping circa 200 m2. 

Een aantrekkelijke locatie met veel ruimte vlakbij alle voorzieningen van Hurdegaryp. Heeft u interesse? Overleg dan over de mogelijkheden met de makelaar, Otto Minnema.

Indeling

Het object is als volgt ingedeeld:

Begane grond:

Entree met hal, niet ingedeelde ruimte van ca. 304 m2 VVO, dit kan worden gebruikt als kantoorruimte (geheel naar eigen wens in te delen), kluisruimte van ca. 20 m2, hal met garderobe, 2 toiletten en wastafels, keuken, ketelhuis met CV, fietsenstalling/berging. 

Eerste verdieping: via vaste trap bereikbare ruime verdieping (voormalig archief) met kantine van ca. 15 m2 en een berging.

Onder het pand bevindt zich een ruime kelder van circa 145 m2, bereikbaar vanuit het kantoor. Voor het pand is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein (7 plaatsen, eventueel uit te breiden).

Bijzonderheden

In overleg is een andere indeling mogelijk waardoor deelverhuur tot de mogelijkheden behoort. De huurprijs hangt af van de situatie (totale verhuur aan een huurder of deelverhuur) en de mate van aanpassing die daarmee voor de eigenaar gemoeid is. Daarom is de huursom in overleg. 

Hurdegaryp is een plaats met ca. 5000 inwoners, het is qua grootte de tweede kern in de gemeente Tytsjerksteradiel. Het dorp beschikt over een winkelcentrum, 2 supermarkten (waarvan een gelegen is aan de overzijde van de straat naast dit object), scholen voor basis- en middelbaar onderwijs en een treinverbinding met Leeuwarden en Groningen. Het station ligt op loopafstand van dit object. De bushalte ligt direct voor het pand.

Interesse in dit object? Informeer dan bij de makelaar, Otto Minnema van FactorNoord Makelaars en Taxateurs te Hurdegaryp (0511-462685).

Kenmerken