Beschrijving

Deze twee-onder-één-kapwoning ligt in een van de mooiste wijken van Burgum, vlakbij scholen en alle andere voorzieningen. Centraal, maar je bent ook snel in de omgeving van Burgum voor een prachtige wandeling of een fietstocht. Een fijne plek om te wonen dus! 

Het betreft een woning uit 1995 met energielabel B. De woning is geheel geïsoleerd en traditioneel gebouwd, alle verdiepingsvloeren zijn van beton. Keuken en sanitair zijn standaard uitgevoerd. Alle binnenmuren zijn voorzien van spacwerk. De woonkamer is voorzien van een mooie houten vloer en de zolderverdieping van een laminaatvloer. Er is een aangebouwde stenen garage, geschikt voor 1 auto of als bergruimte. De woning heeft een achterom via een pad tussen de garages. Je hebt de beschikking over een voor- en achtertuin en een ruime oprit. Een fijne woning die voor een gezin of kleinere huishouding geschikt is. 

Heb je belangstelling voor deze woning?  Maak dan een afspraak met de makelaar, Otto Minnema.

Indeling

Via de zij-entree kom je in de ruime hal met daarin de meterkast en de trap naar de verdieping. De toiletruimte is voorzien van een staand toilet en een fonteintje. Vervolgens kom je in de woonkamer. Deze is licht en ruimtelijk. Het zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevindt zich de keukenruimte; de keukenopstelling is eenvoudig maar de ruimte is heel geschikt voor een moderne, grotere opstelling. Aan de achterzijde is een achterdeur naar de tuin. 

De aangebouwde garage is voorzien van een garagedeur aan de voorzijde en een inloopdeur vanuit de achtertuin. Er is ook een waterkraan in de garage.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn vanaf de overloop de 3 slaapkamers bereikbaar, allemaal mooi ruim. De badkamer heeft een douchecabine, een wastafel en een aansluiting voor witgoed. Ook is het mogelijk een bad te plaatsen want de aansluiting is er al.

Tweede verdieping

De tweede (zolder)verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Deze ruimte is met enkele kleine aanpassingen heel geschikt als extra slaapkamer. Hier bevindt zich de opstellingsplaats voor de CV-combiketel en de mechanische ventilatie.

Tuin

De tuin is niet te klein en niet te groot en biedt veel privacy. Er is een ruime oprit en een achterom tussen de garages door.

Bijzonderheden

- de woning is standaard uitgevoerd. Keuken en sanitair zijn van het bouwjaar 1995. De binnenmuren zijn allemaal gespact. Wil je er een leuke moderne woning van maken, dan moeten deze zaken worden vernieuwd/gerenoveerd. 
- het schilderwerk buitenom is nog in voldoende staat, maar is wel weer aan vernieuwing toe. Er is trespa toegepast op de gevel van de oostzijde en voor een deel op de dakkapel, onderhoudsarm dus. 
- CV-ketel van 2015, in eigendom. 
- traditionele bouw, geheel geïsoleerd en geheel voorzien van betonvloeren. 
- aantrekkelijke ligging in een van de meest gewilde wijken van Burgum!
- zeer geschikt als gezinswoning, maar ook voor kleinere huishoudingen of als alternatief voor bijvoorbeeld een appartement. 

Burgum is de hoofdplaats van de gemeente Tytsjerksteradiel. Burgum heeft bijna 10.000 inwoners en biedt veel voorzieningen zoals diverse winkels, supermarkten, basis- en voorgezet onderwijs (op loopafstand van deze woning!), sportvoorzieningen (w.o. een zwembad) etc. Burgum is goed bereikbaar, zo zijn plaatsen als Leeuwarden, Groningen, Drachten en Heerenveen vlot bereikbaar.

Kenmerken