Beschrijving

Aan het doorgaande vaarwater, nabij Lauwersoog en op circa 15 min rijafstand van Dokkum, vindt u deze unieke vrijstaande woning met een prachtige diepe tuin op meer dan 2500 m2. De woning bestond voorheen uit drie woonhuizen die op een later tijdstip zijn samengevoegd. U kunt daarom met deze woning alle kanten op:  bedrijf aan huis, kangoeroewoning, begeleid wonen, Bed&breakfast maar natuurlijk kunt u de ruimte ook openbreken en er één groot woonhuis van maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. De woning beschikt over 3 woonkamers, 2 keukens, een kantoor en 4 slaapkamers (met natuurlijk mogelijkheden om meer slaapkamers te creëren).

Indeling

Bekijk de plattegrond voor een visuele weergave van onderstaande indeling.

westkant: Hal, toilet, woonkamer met open keuken, slaapkamer met badkamer en inbouwkast. bijkeuken, vaste trap naar eerste verdieping

oostkant: Hal, toilet en trap naar eerste verdieping, kantoor/woonkamer met openslaande tuindeuren, keuken met toegang tot badkamer en wasruimte, slaapkamer/kantoor.

Eerste verdieping

westkant: overloop, slaapkamer, woonkamer met ruim balkon

oostkant: overloop van 8,4m x 4,9m welke nog ingedeeld kan worden, cv ruimte en slaapkamer

Tweede verdieping

westkant: ruime berging van 2,5m x 7m

oostkant: kleine berging van 2,5m x 1,3m

Balkon

op de eerste verdieping aan de westkant is een ruim balkon gecreëerd met uitzicht over de ruime achtertuin van circa 1500 m2.

Tuin

Zeer ruime voor en achtertuin, de achtertuin is circa 1500 m2 groot.

Bijzonderheden

Voorheen stonden op deze plek 3 woningen welke de afgelopen 20 jaren volledig zijn gerenoveerd naar 1 grote woning, afgelopen jaar is het laatste gedeelte aangepakt. wat resteert is de bovenverdieping van de oostkant welke nog naar wens kan worden ingedeeld. De woning kan opgedeeld worden in 2 woningen door de verbinding op de eerste verdieping dicht te maken. De oostkant kan dan nummer 28 krijgen. Deze woning is daarom ook zeer geschikt voor begeleid wonen of als kangoeroewoning.

Kenmerken