Beschrijving

Zoek je naar een sfeervolle woning waar je zo in kan? Aan de Túnstrjitte 10 zit je dan helemaal goed. In dit gezellige straatje met op het einde van de straat een grote speeltuin in het hart van Metslawier staat deze nette twee-onder-één-kapwoning nieuw in de verkoop. Zowel voor starters als gezinnen een heerlijke plek waar je je zeker thuis zult voelen!

Metslawier is een heus terpdorp; dus hoger gelegen en zeer karakteristiek. Metslawier telt ca. 900 inwoners. Het dorp heeft o.a. een sterk sociaal verenigingsleven, sportverenigingen en een huisarts. Metslawier is gelegen op ca. 10 autominuten van Dokkum, hier zijn alle gebruikelijke voorzieningen ruimschoots aanwezig.

Indeling

Via de bijkeuken aan de voorzijde kom je de woning binnen, hier bevind zich ook de witgoedaansluiting. Na de bijkeuken kom je in de hal waar zich een gemoderniseerd toilet bevindt en een vaste trap naar boven. Vanuit de hal kom je in de woonkamer die beschikt over een prachtige gietvloer wat de woning erg industrieel maakt. De moderne keuken (2019) is voorzien van een kookeiland en heeft verschillende inbouwapparatuur zoals; 5 pits inductieplaat, combi oven, koelkast en vaatwasser. Via de bijkeuken en de keuken is er toegang naar buiten.

Eerste verdieping

Via vaste trap bereikbare verdieping met tweetal slaapkamers, kast en badkamer. De badkamer van 2020 beschikt over wastafelmeubel, inloopdouche met regendouche, ligbad, zwevend toilet en vloerverwarming. Op de overloop bevind zich een luik voor de vliering.

Tweede verdieping

De vliering heeft een oppervlakte van 6,6 m2.

Overige verdiepingen

Kelder van 6.5 m2.

Tuin

Door de openslaande deuren in de keuken komen we uit in de ruime, beschutte achtertuin gelegen op het zuidoosten. Hier kun je genieten van de privacy én vele zonuren! In de tuin vind je een stenen berging van 12 m2.

Bijzonderheden

- Compleet gemoderniseerd 
- Vloerverwarming
- HR ++ glas door hele woning  
- Tuin gelegen op het zuidoosten
- Recent buitenzijde geschilderd 

Ook te bekijken via tunstrjitte10.nl

Kenmerken