Te koop: Nieuwbouwproject van twee ruime halfvrijstaande woningen in Oudega (SWF)!

woning stasjonsleane oudega locatie indeling bg indeling verdieping indeling zolder omgeving 2 omgeving
€ 208.000,- v.o.n.
Adres: Stasjonsleane, 8614AN Oudega Gem Wymbritserad
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Perceeloppervlakte 330 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 119 m²

Notitie

Algemeen

NIEUW TE BOUWEN HALFVRIJSTAANDE WONINGEN IN OUDEGA (SWF), vanaf € 208.000,-- v.o.n. In het nieuwe uitbreidingsplan aan de Stasjonsleane ligt nabij de basisschool het terrein waarop 2 nieuwe halfvrijstaande woningen gebouwd zullen gaan worden. Op deze prachtige locatie, liggend in de nabijheid van de oude kern van het dorp, bieden wij u de ruimte om te kiezen. Er zijn twee typen woningen die we u o... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05181
Prijs € 208.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 25 mei 2016
Laatste wijziging Donderdag 23 juni 2016
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2016
Dakbedekking Dakpannen
Bitumen
Type dak Mansardedak
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 330 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 119 m²
Inhoud 505 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 27 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan rustige weg
In woonwijk
CV ketel
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2016
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Vloerverwarming (gedeeltelijk)
Tuin aanwezig Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

NIEUW TE BOUWEN HALFVRIJSTAANDE WONINGEN IN OUDEGA (SWF), vanaf € 208.000,-- v.o.n. In het nieuwe uitbreidingsplan aan de Stasjonsleane ligt nabij de basisschool het terrein waarop 2 nieuwe halfvrijstaande woningen gebouwd zullen gaan worden. Op deze prachtige locatie, liggend in de nabijheid van de oude kern van het dorp, bieden wij u de ruimte om te kiezen. Er zijn twee typen woningen die we u op deze locatie aanbieden; voor alle woonwensen hebben we een bijpassende woning ontwikkeld, van de riante eengezinswoning tot de royale levensloopbestendige woning. Elke woning heeft een eigen indeling. De woningen worden gebouwd op kavel 1 en 2 (zie foto's). Kavel 1 heeft een oppervlakte van 410 m2 en kavel 2 330 m2. Naast de woning is op eigen erf ruimte om de auto te parkeren. Opties als een garage zijn in overleg leverbaar.

De prijzen voor een eengezinswoning zijn:

- Op kavel 1 (410 m2 kavelgrootte) € 221.328,-- v.o.n.
- Op kavel 2 (330 m2 kavelgrootte) € 208.000,-- v.o.n.

De prijzen voor eeen levensloopbestendige woning zijn op aanvraag. De woningen kunnen in overleg met de bouwer naar wens worden uitgevoerd. Er is veel mogelijk!

Meer weten? Neem dan contact op met de makelaar, FactorNoord Makelaars & Taxateurs in Hurdegaryp (tel.: 0511-46 26 85).

Indeling

EENGEZINSWONING
Op de begane grond treft u een heerlijk lichte woonkamer aan met open keuken en aangrenzende berging. Via de entree en de hal aan de voorzijde van de woning bereikt u de ruime woonkamer welke u voldoende ruimte biedt. Via de schuifpui kunt u zo de tuin inlopen. Via de dichte trap vanuit de hal met toilet op de begane grond bereikt u op de eerste verdieping de overloop en 3 ruime slaapkamers. Alle 3 voorzien van een royaal vloeroppervlak. Naast de slaapkamers is er een badkamer met wastafel, douche en tweede toilet aanwezig. Een ligbad behoort tot de mogelijkheden. Op de zolder treft u een prima bergruimte. Op zolder treft u de CV en mechanische afzuiging aan. De zolder is bereikbaar via een vlizotrap.

LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING
De indeling van de begane grond kent een heerlijk lichte en ruime woonkamer met open keuken en aangrenzend een berging. Vanuit de woonkamer kunt u rechtstreeks de slaapkamer bereiken. De badkamer grenst direct aan de slaapkamer, op deze wijze heeft u alle primaire voorzieningen op de begane grond. De eerste verdieping is ingericht met een overloop en 4 slaapkamers. Op de zolder treft u een prima vloeroppervlakte. Op zolder treft u de cv en mechanische afzuiging aan. De zolder is bereikbaar via een vlizotrap.

Tuin

De kavels zijn ruim, namelijk (afhankelijk van uw keuze) 410 m2 of 330 m2. Het erf dient door u zelf te worden ingericht. De achtertuinen zijn oostelijk gericht.

Bijzonderheden

Het dorp Oudega (gemeente Sudwest-Fryslan) ligt aan het water van de Oudegaaster Brekken. Oudega, Idzega en Sandfirden vormen samen een buurtschap. Alle drie dorpen liggen aan het water. Oudega telt ongeveer zevenhonderd inwoners. Oudega en omgeving is een prachtig gebied, geliefd bij toeristen. Het dorp biedt een winkelstraat en verder een recreatief gebied met mooie fietspaden langs de Oudegaaster Brekken, verschillende havens, horeca, campings, een supermarkt, een brede school en tot slot multifunctioneel centrum It Joo, met daarnaast een sportveld. Een bijzonder mooi gebied om te wonen!

De woningen zijn zeer energiezuinig en kunnen nog worden uitgerust met opties als PV-panelen (om electriciteit op te wekken). De woningen worden uitgerust met vloerverwarming op de begane grond en radiatoren op de verdieping.

Vrij op naam (V.O.N.), dat wil zeggen dat de hieronder genoemde kosten, die met het verwerven van een eigen huis gemoeid zijn, in de koopsom zijn inbegrepen:
-Grondkosten (via de gemeente)
-Bouwkosten
-Kosten architect, constructeur
-Aansluitkosten gas, water elektra, CAI, telefoon en riolering
-Notarishonorarium t.b.v. akte van levering
-Gemeentelijke leges t.b.v. de basis woning
-Omgevingsvergunning (Bouwvergunning)
-BTW (momenteel 21 %)

Niet in de koopsom V.O.N. inbegrepen:
-Rente over de eventueel reeds vervallen bouwtermijnen
-Entree en abonnementskosten van telefoon en CAI
-Keukenblok en inbouwapparatuur
-Kosten van meer- en minderwerk
-Financieringskosten, zoals kosten hypotheekakte, eventuele afsluitprovisie, hypotheekrente tijdens de bouw en taxatiekosten
-Eventuele wijzigingen in BTW tarief

Voor alle details wordt verwezen naar de brochure.

Verkopende makelaar is FactorNoord Makelaars & Taxateurs in Hurdegaryp. De makelaar, Otto Minnema, informeert u graag over dit project. U kunt hem bereiken via het telefoonnummer (0511) 46 26 85. De bezichtigingen ter plaatse worden verzorgd door de bouwer, dhr. Richard Klein.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen