Beschrijving

Biedingen kunnen gedaan worden tot maandag 12 september 2022 17:00

BUITENKANS
Voor de handige klusser die op zoek is naar een mooie tussenwoning in Ternaard. Deze tussenwoning is gelegen op een perceel van 167 m2 met een heerlijke tuin op het zuiden. Ook staat de woning in een kindvriendelijke buurt met speeltuin aan het einde van de straat. 
De woning is (slecht onderhouden en heeft daarom een flinke opknapbeurt nodig.)/(erg eenvoudig en dient gemoderniseerd te worden.)

Het dorp Ternaard, gelegen in de gemeente Noardeast Fryslân, telt ca. 1300 inwoners. Het dorp is voorzien van diverse voorzieningen als een supermarkt, een basisschool en diverse sportverenigingen. De stad Dokkum bevindt zich op 8 kilometer van Ternaard. Ternaard ligt vlakbij het schitterende Nationaal Park Lauwersmeer en de Friese wadden en is enkele kilometers verwijdert van Lauwersoog en Holwerd, de opstapplaatsen naar Schiermonnikoog en Ameland.

De woning wordt verkocht en door koper aanvaard in de huidige staat. Dit betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de (feitelijke) eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor rekening en risico van koper komt.

Indeling

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toilet, woonkamer met vaste trap naar 1ste verdieping, keuken, bijkeuken met toegang naar tuin.

Eerste verdieping

Via vaste trap bereikbare verdieping met drietal slaapkamers en badkamer.

Tweede verdieping

Via vlizotrap bereikbare zolder.

Tuin

De tuin is op het zuiden gelegen, volledig omheind en bereikbaar met een achterom.

Bijzonderheden

- deels voorzien van dubbele beglazing
- dakisolatie 
- kluswoning

Kenmerken