Stille verkoop

Karakteristieke woning in Aldtsjerk

Karakteristieke woning met aangebouwd schuurgedeelte. Voormalig winkelpand aan de doorgaande weg in Aldtsjerk. De woning wordt op dit moment geheel gerenoveerd tot een grote woning met 4 slaapkamers en een werkruimte of slaapkamer op de begane grond. De inrichting is een smaakvolle combinatie van oud en modern. De diepe achtertuin is via de schuur en via de zijkant van de woning bereikbaar. De woning is gelegen in het noordelijk deel van de Trynwalden op de grens van bos en open weidelandschap. Naast goede busverbindingen naar Leeuwarden en Dokkum zijn deze ook goed per fiets te doen.

Omschrijving

Begane grond
Entree aan straatzijde, hal met meterkast, modern ruim toilet, kantoor, woonkamer en keuken met eilandopstelling en zitgedeelte geheel voorzien van balkenplafonds. Vanuit de keuken toegang naar hal met achterdeur naar tuin, trap naar verdieping, badkamer, bijkeuken en schuurreed.

Eerste verdieping (momenteel gedeeltelijk afgebouwd)
Overloop, 4 slaapkamers, toilet en inloopkast.

Tuin
Diepe en brede achtertuin op het oosten (hoofdzakelijk gazon).

Bijzonderheden
De woonkamer, hal, kantoor, toilet en woonkeuken zijn inmiddels afgebouwd en in gebruik. De badkamer beneden en 4 slaapkamers op de verdieping zijn nog in aanbouw. Het geheel is te aanvaarden in een nog niet geheel verbouwde staat, maar kan ook in overleg door de huidige eigenaar afgebouwd worden voor de koper. De woning is gelegen in Aldtsjerk, een dorp met een levendig verenigingsleven, een basisschool en ijsbaan, haven en cafe aan de Elfstedenroute en deelt met Gytsjerk en Oentsjerk een openlucht zwembad, bibliotheek. sportvelden, sporthal en tennisbaan. Rondom de dorpen is er een uitgebreid netwerk van ruiter-, kuier- en fietspaden.

Enkele kenmerken:
- Woonoppervlakte 170 m2
- Inhoud 754 m3
- Perceelgrootte 500 m2
- 7 kamers w.o. 4 slaapkamers
- Zolderisolatie, vloerisolatie, muurisolatie en HR++ glas
- Garage/schuur met ruimte voor 2 auto's, voorzien van krachtstroom

Vraagprijs in afgebouwde staat: € 305.000,-- k.k.
Vraagprijs in gedeeltelijk afgebouwde staat: in overleg.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Factornoord Hurdegaryp, tel. (0511) 462685.

 

Vrijstaande woning aan de rand van Burgum

Namens de verkoper bieden wij een kleine vrijstaande woning aan, gelegen aan de rand van Burgum op ca. 2000 m2 grond. Perfect onderhouden, een garage en schuur op het erf, een kampje weiland direct achter de woning. Klein maar fijn! Vraagprijs op aanvraag. U kunt bellen met onze vestiging in Hurdegaryp, tel.: 0511-462685. Mailen kan met otto@factornoord.nl

 

Klassieke woning vlakbij het centrum van Burgum

Een statige jaren '30 woning, direct bij het centrum van Burgum. Mooie straat, goede locatie direct bij de uitvalswegen. De woning biedt veel ruimte en een ruime tuin. Vraagprijs op aanvraag. U kunt bellen met onze vestiging in Hurdegaryp, tel.: 0511-462685. Mailen kan met otto@factornoord.nl