Factornoord Dokkum

De makelaars van Factornoord Dokkum zijn:

Jacob en Willem Dijkstra 

Willem S. Dijkstra, woonachtig en werkzaam in Dokkum. Hij is in 1993, na een carrière in het onderwijs, begonnen met Willem Dijkstra Assurantie en Advies, een onderneming in hypotheken, verzekeringen en makelaardij. Inmiddels een goede bekende in de wijde regio rond Dokkum. Willem is net als Otto gecertificeerd registermakelaar-taxateur en daarnaast tevens assurantie-adviseur. Hierdoor kunt u bij Factornoord dus ook voor een gedegen verzekerings- of hypotheekadvies terecht.

Willem staat ingeschreven als gecertificeerd registermakelaar bij de Stichting VastgoedCert en als taxateur in het register van het NRVT. Hij is lid van VBO Makelaar, één van de grotere branche-organisaties voor de makelaardij in Nederland.   

Jacob W. Dijkstra, woonachtig en werkzaam in Dokkum. Hij is begin 2016 aan het team toegevoegd na 3 jaar in het bankwezen gewerkt te hebben. Jacob heeft Vastgoed & Makelaardij gestudeerd aan het HBO en daarna de Master Vastgoedkunde afgerond aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Jacob is gecertificeerd hypotheek adviseur en makelaar.

Jacob staat ingeschreven als kandidaat register makelaar - taxateur in het KRMT register van SVM|nivo.  

Factornoord Dokkum
Drs. S. van Tuinenleane 54, Dokkum, bereikbaar via 0519 220708  of 0654755747