Uw aankoopmakelaar voor Friesland

Bent u op zoek naar een mooi huis in de provincie Friesland? Bij Factornoord Makelaars & Taxateurs bent u dan aan het goede adres. Gedegen begeleiding bij het aankopen van uw nieuwe woning en een gegarandeerd voordeel.

Uw voordelen bij Factornoord:

Wij helpen u als aankoopmakelaar bij het vinden van uw droomhuis in Friesland. Uw voordeel:

  • ons tarief is maatwerk, afgestemd op uw vraag;
  • duidelijke afspraken over vergoeding;
  • wij garanderen u dat u onze kosten terug verdient;
  • ondersteuning van een ervaren makelaar bij de aankoop.

Aankoop van uw droomhuis

Onze verdienste is afhankelijk van wat wij voor u bereiken, ‘loon naar werken’ dus. Wij verdienen meer als wij voor u een lagere aankoopprijs realiseren; beide partijen hebben daar voordeel van. We spreken een vergoeding af die afhankelijk is van het door ons gerealiseerde prijsvoordeel. Wilt u liever weten waar u aan toe bent? Een vaste vergoeding is ook mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Professionele ondersteuning makelaar

Het prijsvoordeel is niet het enige. Wij houden ook een vinger aan de pols bij het controleren van zaken als het bestemmingsplan, eventuele bodemvervuiling en de juridische afhandeling. Zodat u niet de bekende ‘kat in de zak’ koopt.

Vrijstaand huis, woonboerderij, appartement, recreatiewoning...

Belangrijk is dat wij van u weten waarnaar u op zoek bent. Een recreatiewoning of chalet, woonboerderijtje, vrijstaand huis of een appartement misschien? Kiest u voor landelijk wonen of toch liever voor een stad of dorp? Wonen in Friesland biedt u veel voordelen. Van waterrijke omgevingen tot de Friese Wouden, bosrijke gebieden maar ook plaatsen als bijvoorbeeld Leeuwarden, Sneek, Heerenveen en Drachten.

Een huis kopen in Friesland? Schakel onze aankoopmakelaars in!

Wij informeren u graag over de voordelen van een aankoopmakelaar van Factornoord. Maak geheel vrijblijvend een afspraak. Voor ons kantoor in Dokkum belt u met (0519) 220 708 en voor het kantoor in Burgum en Hurdegaryp met (0511) 462 685 of vul het contactformulier in.