Verkocht door de makelaars van Factornoord

 Op deze pagina ziet u het onlangs door ons verkochte aanbod. Ook kunt u lezen wat onze klanten van ons vinden.

Verkocht binnen 2 maanden

Wilgenstraat 55, Leeuwarden
Wilgenstraat 55, Leeuwarden

Perfecte woning zoekt nieuwe bewoner(s)

Deze woning aan de Wilgenstraat in Leeuwarden was door de eigenaar al voor een groot deel gerenoveerd. Het was dan ook een hele mooie woning om te verkopen. Na een aantal bezichtigingen kwamen de kopers, die erg enthousiast waren. We waren er vlot uit. Deze woning heeft haar nieuwe eigenaren echt gevonden :-) De verkoper reageerde als volgt:

"Het contact met Otto heb ik als erg prettig ervaren. Alles verliep erg soepel en ik zou FactorNoord daarom ook bij een ieder aanbevelen. Duidelijk, vriendelijk en openheid, erg prettig."

Verkocht binnen een maand

Mounewei 45, Mûnein
Mounewei 45, Mûnein

VT-wonen in Mûnein

Het begon al heel leuk op Jaap.nl, een grote woningsite. Zij hadden deze woning ontdekt vanwege het "potje schaak" wat je op de keukenvloer en in de tuin kon spelen. Best mooi zulke reclame! Deze woning had veel bekijks. De mooie uitvoering en inrichting, de ruimte die de woning bood, het zorgde voor veel animo. Uiteindelijk waren er meerdere mensen enthousiast. We konden er maar één blij maken, maar die zijn dan ook wel heel tevreden met hun nieuwe stekje. Vanuit de stad naar Mûnein bevalt hen "poerbêst". 

Hierbij hoe de verkopers onze dienstverlening hebben ervaren:

Otto heeft ons heel goed begeleid in het hele traject van het verkopen van ons huis. Taxatie, advies, bezichtigingen en afhandeling. Heel fijn dat je zo wordt ontzorgd. Hij was altijd bereikbaar voor vragen etc, is heel deskundig en komt alle afspraken na. Zou een volgende keer zeker weer kiezen voor makelaardij Factor Noord.

Bedankt voor de samenwerking!

Verkocht

Ursuladyk 20, It Heidenskip
Ursuladyk 20, It Heidenskip

300 jaar geschiedenis!

fam. Bensdorp
Wat een mooi pand is dit toch! 300 jaar historie, heel mooi verbouwd met behoud van de unieke oude elementen. Een prachtplek. Er zijn veel enthousiaste kijkers geweest. Niet iedereen kocht het; de vraagprijs was stevig (maar redelijk), sommigen vonden het te eenzaam, anderen keken op tegen het onderhoud wat een boerderij nu eenmaal met zich meebrengt. We wisten het: de koper komt. Uiteindelijk in december 2021 waren er drie enthousiaste gegadigden die het allemaal wel wilden hebben. We verkochten het aan mensen die het waarderen zoals het is, verliefd zijn op dit huis, die groenten gaan kweken in eigen tuin, genieten van de historie, de plek, het wonen. Een uniek pand, het was een eer dat wij het mochten verkopen!

Verkocht binnen een maand

Eysingawei 19, Rinsumageast
Eysingawei 19, Rinsumageast

Ontdek je plekje....Rinsumageast!

Fam. Bruggeling
Wat was het druk bij deze woning; enerzijds een bijna nieuw gedeelte, anderzijds een gedeelte waar je je eigen invulling nog aan kon geven. En een "daalders plakje" aan de rand van het dorp Rinsumageast. 

De eigenaren beoordeelden onze hulp bij de verkoop als volgt:

Lokale marktkennis	9	
Service en begeleiding	9
Deskundigheid	9	
Prijs / kwaliteit	9

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Uitstekend contact. Veel kennis in huis van de huidige markt. Ons geheel ontzorgd. Goede afspraken en uitstekend contact.

Verkocht binnen 2 maanden

Tjalling H. Haismastraat 13, Burgum
Tjalling H. Haismastraat 13, Burgum

De ideale gezinswoning!

Fam. Postma
Makelaar Otto Minnema had er al zo'n gevoel bij dat dit weleens een topper kon worden. Alles was perfect: ligging op mooie centrale plek in Burgum, speeltuin achter huis, helemaal gemoderniseerd, top onderhouden, uitgebouwd. Er mankeerde niks aan. De ideale gezinswoning! 

Tijdens de bezichtigingen bleek het wel: iedereen was positief. Er waren veel geïnteresseerden, de verkoop ging vlot. Het was voor Otto een mooie woning om te verkopen in het dorp én de buurt waar hij zelf opgroeide. Altijd leuk!

Verkocht binnen 3 maanden

Bûtefjild 36, Feanwâlden
Bûtefjild 36, Feanwâlden

Locatie, locatie, locatie.....

Fam. Van der Bij
Wat liep het hier storm zeg, we hebben hier écht veel kijkers gehad! Deze plek, aan It Butefjild bij Feanwalden, wat een machtige plek om te wonen! Je ziet hier de reeën, vossen, hazen, roofvogels in je tuin. Ook de koeien van de buren kwamen weleens langs :-) Het uitzicht is net een schilderij. 

Op de kijkdagen was het druk, maar dat kon hier want er is ruimte genoeg. Uiteindelijk is het gekocht door enthousiaste mensen die er veel plannen mee hebben. Veel succes ermee, er moet nog wel wat gebeuren. Maar wat een plek!

Bedankt, Leffert en Annie, voor de koffie en de lekkere koekjes erbij. Oant sjen!

Verkocht

Prinses Beatrixstraat 10, Burgum
Prinses Beatrixstraat 10, Burgum

Mooie woning op topstand in Burgum

Onze makelaar Otto Minnema is goed bekend in de Prinses Beatrixstraat in Burgum. Hij heeft er zelf jaren gewoond. Zodoende kon hij aan geïnteresseerden uitleggen dat je in een paar minuten lopend in het centrum staat, vlakbij het openbaar vervoer bent en dat het park in Burgum aan je voeten ligt. Een hele mooie plek om te wonen. 

Wat een animo was er voor deze woning! Hij werd snel verkocht. De kopers gaan er een mooie woning van maken!

Verkocht

Kuipersweg 72, Buitenpost
Kuipersweg 72, Buitenpost

Sjieke woning die een paar rechterhanden kan gebruiken

Voor deze woning aan de Kuipersweg 72 in Buitenpost was vanaf het begin veel, heel veel belangstelling. Een huis met een voorkomen, allure, maar wel met een flinke onderhoudsklus. Het duurde zodoende toch vrij lang voordat het koopcontract kon worden getekend. Gelukkig vond het huis uiteindelijk haar nieuwe eigenaren. Zij gaan er hun nieuwe stekje van maken. Een prachtwoning gaat het worden, echt een huis met uitstraling!

Verkocht

Du Tourslaan 5, Noardburgum
Du Tourslaan 5, Noardburgum

Een daalders plakje!

Gemeente Tytsjerksteradiel
Voor de gemeente Tytsjerksteradiel mochten we deze voormalige tuinderswoning verkopen aan de Du Tourslaan 5 in Noardburgum. Een daalders plakje! Gelegen op een supermooi plekje net buiten het dorp, helemaal vrij. Er was dan ook veel belangstelling voor. 

De woning werd verkocht door middel van verkoop bij inschrijving. Er waren veel inschrijvers. De kopers hebben er een leuke woning aan op een prachtig plekje. Voor ons een leuke opdracht die we met plezier hebben uitgevoerd. 

Verkocht

Waterlelie 89, Drachten
Waterlelie 89, Drachten

Supermooi gelegen ruime woning in het Fennepark in Drachten

Met de eigenaresse van deze woning spraken we af dat de woning via ons deeldienstenpakket zou worden verkocht. Wij zorgen dan voor de promotie en verzorgen alle contacten met geïnteresseerden. Bij een afspraak verzorgt de eigenaar zelf de eerste bezichtiging. Vervolgbezichtigingen met mensen die terug komen verzorgen wij. Ook de onderhandelingen en gehele afhandeling (zoals koopakte opstellen en ondertekenen, afhandeling) regelen wij. Scheelt veel in de prijs!

Deze woning werd vrijwel direct verkocht. De nieuwe eigenaren kwamen tijdens het Open Huis langs en waren direct "verkocht". Maar wat wil je ook? Het Fennepark in Drachten, zo'n mooie wijk...Een prachtige ruime woning op een superplek!

Verkocht

Koartewyk 7, Boelenslaan
Koartewyk 7, Boelenslaan

Fluitende vogels...unieke plek!

Familie Alberts
Het was al snel duidelijk; deze woning aan Koartewyk 7 in Boelenslaan zou veel kijkers trekken. De plek was werkelijk uniek! Genieten van het altijd aanwezige vogelconcert, een eigen boskavel, echt een fantastische ligging. Wij mochten de woning verkopen voor de eigenaar, dit is hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren:

Lokale marktkennis	9	Service en begeleiding	9
Deskundigheid	    9	Prijs / kwaliteit	        9

"Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!
Het contact liep uitmuntend met de makelaar.
Heeft ons prima geholpen.
Had veel goede tips, mede daardoor snel verkocht.
Voor goede prijs."

Er was veel belangstelling voor deze woning. De uiteindelijke kopers kopen een droomplek. Bedankt dat wij deze prachtige woning en plek mochten verkopen. 

Otto Minnema

Verkocht

Professor Wassenberghstraat 3, Franeker
Professor Wassenberghstraat 3, Franeker

Opknapper in Franeker

Deze woning kregen wij "via via" in de verkoop. Een woning die een paar rechterhanden kon gebruiken. Een scherpe prijs voor deze Franeker woning. De buurman bleek interesse te hebben. We verkochten de woning vlot, hij maakt er nu een paleisje van. 

Verkocht binnen 7 dagen

Tillefeart 29, Hurdegaryp
Tillefeart 29, Hurdegaryp

Verkocht binnen een weekend!

Lokale marktkennis 8 
Service en begeleiding 8 
Deskundigheid 8 
Prijs / kwaliteit 8 

Een prima contact met flexibiliteit in de mate van dienstverlening! Erg prettig en snel zoals alles gegaan is!

Verkocht binnen 3 weken

Timorstraat 17, Leeuwarden
Timorstraat 17, Leeuwarden

Leuke hoekwoning aan de Timorstraat in Leeuwarden

Lokale marktkennis 9 
Service en begeleiding 10 
Deskundigheid 9 
Prijs / kwaliteit 9 

Bij de verkoop van ons eerste huis heeft dhr. Minnema ons uitstekend geholpen, daarom ook gevraagd voor de verkoop ons tweede huis. Wederom heeft hij laten zien dat je hem hierin kunt vertrouwen. Hiervoor onze dank. En mocht het nodig zijn zouden we hem absoluut voor de derde keer vragen.

Verkocht

Kloosterkamp 8, Burgum
Kloosterkamp 8, Burgum

Mooie woning aan het Kloosterkamp in Burgum

Wat mij bij is gebleven van de verkoop van deze woning aan het Kloosterkamp in Burgum zijn de bezoekjes aan de buren, na de bezichtigingen. De eigenaren konden namelijk erg goed met hun buren opschieten en "doken onder" bij hen. Na iedere bezichtiging kwam ik daar verslag brengen. Ook de borrel die we er op genomen hebben toen de woning werd verkocht weet ik me goed te herinneren. Een prima samenwerking dus!

Otto Minnema

Verkocht binnen 3 weken

Blauhússtrjitte 38, Damwâld
Blauhússtrjitte 38, Damwâld

Dat ging snel!

We kregen deze mooie woning in Damwald in de verkoop omdat we voor de zoon en schoondochter van de eigenaren ook al een huis in Burgum hadden verkocht. 

De eerste dag op Funda was het direct raak. Diezelfde middag al twee kijkers en daarna ging het maar door. De woning was dan ook perfect; zeer goed onderhouden en een "daaldersk plakje". Na anderhalve week was hij verkocht voor een goede prijs. 

De eigenaren gaan nu genieten van hun nieuwe woning in Damwald. Bedankt voor de fijne samenwerking en de koffie met koek ;-) Mooi dat we weer wat voor de familie mochten betekenen. 

Verkocht binnen een maand

Tuorrebout 72, Burgum
Tuorrebout 72, Burgum

Mooi appartement aan de Tuorrebout in Burgum

Toen hij dit appartement in de verkoop kreeg wist makelaar Otto Minnema het al zeker; aan animo geen gebrek. De schitterende keuken en mooie ligging zouden daarvoor zorgen. En inderdaad, direct vanaf het begin waren er veel geinteresseerden. Uiteindelijk verkochten we het vlot aan een echtpaar uit Kollumerzwaag. 

Leuk dat we, na de aankoop destijds, het ook weer mochten verkopen. En dat we de aankoop voor de eigenaresse van haar nieuwe woning mochten verzorgen. Bedankt!

Otto Minnema

Verkocht binnen 2 maanden

Douwetille 15, Hurdegaryp
Douwetille 15, Hurdegaryp

Mooi gelegen woning aan de Douwetille in Hurdegaryp

Mevr. De Goijer
Goede ervaring met Factor Noord. Alle afspraken zijn nagekomen. Makelaar was zelfs in zijn vrije tijd te benaderen. Altijd snelle reactie op mijn vragen. 
 
Deskundigheid 8  
Lokale marktkennis 8
Prijs / kwaliteit 9
Service en begeleiding 9

Verkocht binnen 4 maanden

De Acacia 8, Burgum
De Acacia 8, Burgum

Voor de tweede keer verkocht!

Deze woning aan De Acacia 8 in Burgum hebben we voor de tweede keer verkocht. In 2010 verkocht onze makelaar Otto Minnema de woning en in 2017 mocht hij hem weer verkopen. Net na de zomer kwamen de nieuwe eigenaren die er erg blij mee zijn. Ook geen wonder, de woning biedt veel. Erg leuk om te zien dat mensen weer bij ons terug komen, daar doen we het voor. 

Verkocht binnen 4 maanden

De Buorren 11, Drogeham
De Buorren 11, Drogeham

Woning verkocht!

Klaas van Slageren & Roana Plugge
Prettig direct en persoonlijk contact met de makelaar. 
Woning binnen 3 maanden verkocht.

Verkocht binnen 3 maanden

De Tulpebeam 8, Burgum
De Tulpebeam 8, Burgum

Mooie 2-onder-1-kapwoning aan De Tulpebeam 8 in Burgum

Familie Kobus
De familie Kobus bewoonde deze woning al sinds het begin. Uiteindelijk hebben zij een stap gemaakt naar een vrijstaande woning. Onze dienstverlening werd beoordeeld met een dikke 10, waar we erg trots op zijn!

Lokale marktkennis 10
Service en begeleiding 10 
Deskundigheid 10 
Prijs / kwaliteit 10 

Otto Minnema van Factor noord heeft ons prima geholpen en het gehele langdurige proces fantastisch begeleid. Hulde voor deze makelaar. Wij kunnen hem van harte aanbevelen. Hij verdient het.

Verkocht binnen 5 maanden

Hooijengastrjitte 15, Burgum
Hooijengastrjitte 15, Burgum

Mooie 2-onder-1-kapper in Burgum

We kregen deze woning aan de Hooijengastrjitte 15 in Burgum in april 2017 te koop en het trok direct kijkers. Veel mensen hebben we rondgeleid in deze mooie woning. Uiteindelijk is het verkocht aan mensen uit Drachten. Een leuke woning om te verkopen!

Verkocht

Buorren 4, Berltsum
Buorren 4, Berltsum

Een mooi geveltje!

Het geveltje....dat vond iedereen prachtig! Die klok waar een verhaal bij was. Het pand was al lang niet meer in gebruik, het werd tijd dat er iemand kwam die er wat moois van ging maken. En die is er gekomen. Het wordt helemaal opgeknapt tot een mooie woning. Veel succes met de restauratie van dit leuke pand!

Verkocht binnen 4 maanden

Raadhuisweg 3, Burgum
Raadhuisweg 3, Burgum

Sfeervolle woning op mooie plek in Burgum

Deze woning kregen wij in de verkoop omdat de eigenaren een woonboerderij hadden gekocht. De woning was sfeervol en gelegen aan de Raadhuisweg in Burgum, een mooie levendige plek direct naast het gemeentehuis. De woning werd verkocht via ons deeldienstenconcept. Dit heeft goed gewerkt want de woning werd vlot verkocht. Ook nieuwsgierig naar ons deeldienstenpakket? Informeer er dan eens naar bij onze makelaars in Hurdegaryp of Dokkum. 

Verkocht binnen 3 weken

Joh. Falkenastraat 2, Burgum
Joh. Falkenastraat 2, Burgum

Topaanbieding! Perfecte starterswoning op gunstige stand!

Deze woning verkochten we op basis van inschrijving want de animo was enorm! Al snel bleek dat er zoveel gegadigden waren dat we de woning wel een paar keer hadden kunnen verkopen. Maar we hadden er maar eentje.....Het was ook een perfecte aanbieding; vlakbij alle voorzieningen, mooie tuin op het zuiden, met garage en dat voor € 135.000,--. Binnen enkele dagen was dit huis dan ook verkocht. 

Verkocht binnen 3 weken

De Hagedoarn 18, Burgum
De Hagedoarn 18, Burgum

Prachtig uitgebouwde woning aan De Hagedoarn in Burgum

Deze woning kwam 2 dagen voor de Open Huizen Dag te koop. Dit bleek een geschikt moment omdat er direct een aantal enthousiaste kijkers kwamen, waaronder de kopers. Omdat de woning beschikte over een prachtige uitbouw was de keuze snel gemaakt. Al na enkele dagen was de woning verkocht! 

Verkocht

Skipfeartsein 22, Metslawier
Skipfeartsein 22, Metslawier

Leuke woning in Metslawier

Onze makelaar Otto Minnema kreeg deze woning begin 2017 in de verkoop. Een supernette woning waar goed op gepast was en veel in was geinvesteerd. En dat voor een vraagprijs van net onder de ton. De omgeving van Dokkum wordt steeds interessanter want via De Centrale As ben je er zo. Maar nog niet iedereen weet dat.....

Eerst verkochten we de woning maar dat ging helaas niet door. Een bericht op Facebook gaf de doorslag; de kopers kwamen uit Metslawier zelf. Ze vonden het een mooie woning en de koop was snel beklonken! Voor de eigenaar zijn we ingeschakeld om ook een woning in Grou aan te kopen. Bedankt voor de prettige samenwerking!

Verkocht binnen 6 maanden

Noarderein 23, Tietjerk
Noarderein 23, Tietjerk

Perfecte 2-onder-1-kapper in Tytsjerk!

Familie Frieswijk-Blanksma
Lokale marktkennis 10 	Service en begeleiding 	10
Deskundigheid 	10 	Prijs / kwaliteit 	10
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

Geweldige makelaar.
Met veel plezier kijken wij terug op de samenwerking met Otto van factor noord. Hij hield ons goed op de hoogte tijdens de verkoop van onze woning, na bezichtigingen altijd even een belletje hoe het was gegaan en was altijd goed bereikbaar.
Ook met de aankoop van onze nieuwe woning weer Factor noord ingeschakeld en wederom is alles prima verlopen.

Verkocht

De Acacia 66, Burgum
De Acacia 66, Burgum

Zeer ruime gezinswoning in Burgum

Lokale marktkennis 	8 
Service en begeleiding 	8
Deskundigheid 	8 	
Prijs / kwaliteit 	8

Otto komt afspraken na en is in staat om flexibel mee te denken met de klant. Altijd vlotte reactie terug bij vragen of veranderingen.

Verkocht

Burgemeester van Panhuyslaan 30, Burgum
Burgemeester van Panhuyslaan 30, Burgum

Nette tussenwoning met vrije ligging in Burgum

Lokale marktkennis 	9
Service en begeleiding 	9
Deskundigheid 	9 
Prijs / kwaliteit 	9

Goede makelaar. Vlotte reactie op vragen. Heeft goed geholpen om de woning verkocht te krijgen. Daarbij hield hij goed rekening met onze eigen wensen.

Verkocht binnen 6 maanden

Reidfoarn 8, Hurdegaryp
Reidfoarn 8, Hurdegaryp

Helemaal top afgewerkte woning in Hurdegaryp

Lokale marktkennis 9
Service en begeleiding 	9
Deskundigheid 	9 	
Prijs / kwaliteit 	9

Ik ben zeer tevreden met deze makelaar. Goed bereikbaar, eventueel ook 's avonds, en vlotte reacties na bezichtigingen en vragen.

Verkocht

De Boek 4, Burgum
De Boek 4, Burgum

Mooie woning aan De Boek 4 in Burgum

Ik heb de begeleiding van Otto als zeer plezierig ervaren. Vooral
de eerlijke en persoonlijke manier van communiceren en de bereikbaarheid buiten de normale kantooruren om om vielen mij als positieve punten op. Otto heeft mij op deskundige wijze geadviseerd tijdens het verkoopproces, maar stond daarnaast ook zeker open voor mijn eigen inbreng. Na een bezichtiging werd ik altijd op korte termijn geïnformeerd over zijn eerste indruk van wat de potentiële verkopers van mijn woning vonden. Ook het tekenen van het koopcontract door beide partijen kon op zeer korte termijn
plaatsvinden.

Ik zal deze makelaar zeer zeker ook inschakelen bij het vinden van
een nieuwe woning.

Verkocht

Harstepaed 19, Eastermar
Harstepaed 19, Eastermar

Nico Brouwer en Grietje Leenstra-Brouwer
Onze ervaring met Factornoord is prima geweest.
Voor de verkoop van ons huis hebben we dit kantoor aangetrokken.
De samenwerking was prima. 
Jacob en Willem Dijkstra waren altijd te raadplegen. Ze hebben veel kennis van zaken. 
De begeleiding rond de verkoop was ronduit goed.
Van harte aanbevolen.
Nico Brouwer en Grietje Leenstra-Brouwer

Verkocht

De Els 8, Burgum
De Els 8, Burgum

Zeer ruime woning met 5 slaapkamers in Burgum

Veel ruimte nodig? Dan was dit een hele geschikte woning voor u geweest! Nu is hij verkocht aan mensen die "er helemaal verliefd op waren", zoals ze aangaven. Een aangebouwde tuinkamer, 5 slaapkamers, prachtige hoeklocatie aan De Els in Burgum. Het was een prima woning om te verkopen. De nieuwe eigenaren zijn er heel blij mee. "It is een fort, sa sterk!" zei de verkoper over dit huis. Bedankt voor de plezierige samenwerking!

Verkocht binnen 2 maanden

Ljippenstal 41, Garyp
Ljippenstal 41, Garyp

Keurige woning op een prachtplekje in Garyp

We waren hem vlot kwijt. Na een maand kwamen de kopers al langs en de koop was enkele dagen later al beklonken. Het was dan ook een mooie woning, met garage op een ruime hoeklocatie. De verkopers beoordeelden onze dienstverlening als volgt:

Lokale marktkennis 	7
Service en begeleiding 	8
Deskundigheid 	8 
Prijs / kwaliteit 	9

Goede ervaring. Na een kennismakingsronde via eerdere bezichtigingen, FactorNoord gevraagd. De uitstraling was rustig en eerlijk. De verdere afwikkeling is prima gegaan.

Verkocht binnen 4 maanden

De Wringe 8, Burgum
De Wringe 8, Burgum

Keurige verzorgde woning aan De Wringe 8 in Burgum

Deze zeer verzorgde woning kregen we in de verkoop nadat we ook de woning van zoon en schoondochter hadden verkocht. We zaten nog in de staart van de woningmarktcrisis. Deze woning was echter zo netjes dat we er snel een koper voor vonden. Iedereen was blij. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Otto Minnema

Verkocht

Koaikamp 31, Hurdegaryp
Koaikamp 31, Hurdegaryp

Uitzonderlijk gelegen woning in Hurdegaryp

Sommige woningen geven gewoon een goed gevoel. Dit huis aan het Koaikamp in Hurdegaryp is er zo een. De ligging is uitzonderlijk mooi voor een dergelijke woning; aan de achterzijde grenst de tuin aan de weilanden. Echt een superplek! Ook de grootte van de woning, 150 m2 woonoppervlakte, maakte dat de woning veel aandacht van kijkers kreeg. De nieuwe eigenaren gaan de woning moderniseren en krijgen er een prachtige woning aan. 

Verkocht binnen 3 maanden

Lansbuorren 13, Sumar
Lansbuorren 13, Sumar

Woning met mogelijkheden op ruime locatie

Het heeft even geduurd, de woningmarktcrisis ging niet aan de verkopers voorbij... Vele kijkers, want de plek was erg mooi. Het was een huis met mogelijkheden, ruimte genoeg in de woning en op het erf. Uiteindelijk kwamen de kopers niet van ver. Die vielen voor de mooie plek. 

Verkocht

Westersingel 10, Burgum
Westersingel 10, Burgum

Sfeervolle gemoderniseerde woning aan de Westersingel

Dhr. Weidenaar en mw. Zijlstra
De eigenaren hadden hun woning aan de Westersingel 10 in Burgum van onder tot boven verbouwd. Nu wilden ze graag een nieuwe woning bouwen. Wij hadden daarvoor een mooi plekje in Burgum, waar ze dit gaan realiseren. Dit is wat ze over ons zeggen:

Lokale marktkennis 	9 
Service en begeleiding 	9
Deskundigheid 	9 	
Prijs / kwaliteit 	9

Uitstekende communicatie, adequate acties/aanpassingen. Korte lijntjes. Veel deskundigheid en kennis.

Bedankt! Wij vonden de samenwerking heel prettig!

Verkocht

Botte Jaerlastraat 8, Burgum
Botte Jaerlastraat 8, Burgum

Perfecte vrijstaande woning op loopafstand van alle voorzieningen

De woningverkoop verliep in de tijd dat deze woning te koop kwam erg moeizaam. Er was altijd voldoende animo voor dit mooie huis, maar omdat er te weinig doorstroming was, duurde de verkoop lang. Uiteindelijk kwam er serieuze interesse van meerdere gegadigden. De woning werd verkocht aan mensen die er veel zin in hadden en erg graag op deze mooie plek wilden wonen. Iedereen blij!

Verkocht binnen 5 maanden

Hillamaweg 47, Burgum
Hillamaweg 47, Burgum

Perfecte tussenwoning op mooie plek in Burgum

Lokale marktkennis 	8 	

Service en begeleiding 	8

Deskundigheid 	8 

Prijs / kwaliteit 	8


Onze ervaring met Factor Noord makelaars is zeer positief, bij vragen en onduidelijkheden komen ze direct met een antwoord en voorafgaand aan de open huizen dag met diverse tips om het huis nog aantrekkelijker in de markt te zetten. Tevens is de verkoopbrochure van een zeer hoge kwaliteit en datzelfde geldt ook voor de foto's en omschrijving die op Funda geplaatst zijn. Kortom een prima makelaar met een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Verkocht

Flokhernepaed 6, Munein
Flokhernepaed 6, Munein

Wat een bijzondere locatie!

Wat een bijzondere ervaring vond ik deze verkoop. De locatie is fantastisch! "Hast hjir mei net ien wat te krijen" zei de eigenaresse vaak. Een fijne plek aan het Flokhernepaed in Munein. Veel kijkers, veel plannen en uiteindelijk....kwamen er mensen die het hebben gekocht. Ze gaan er een mooi huis op bouwen op deze superplek! 
Succes, en als het straks klaar is wil ik zeker nog eens langskomen om het te bewonderen.

Fijn dat we de verkoper mochten helpen met het zoeken naar een nieuwe woning. Dat slaagde uiteindelijk ook prima. 

Otto Minnema

Verkocht

Ale-Tun 26, Holwerd
Ale-Tun 26, Holwerd

Ruime 2-onder-1-kapwoning in Holwerd

Fam. Stielstra
Lokale marktkennis
8 

Service en begeleiding
8 

Deskundigheid
8 

Prijs / kwaliteit
9 

Goed contact met makelaar. Duidelijke uitleg over de gang van zaken. Papieren goed op orde. Plaatsen woning voor verkoop foto's ed. keurig voor elkaar. Presentatie op funda goed. Over het hele geheel zeer tevreden.

Verkocht binnen 3 maanden

Scheltemastate 5, Leeuwarden
Scheltemastate 5, Leeuwarden

Een keurige woning met grote tuin op rustige stand

Deze woning kregen we in februari 2015 te koop nadat het een aantal jaren bij een andere makelaar te koop had gestaan. Met verkopers werd afgesproken om de woning via een deeldienstenpakket te verkopen. De woning werd al na twee maanden verkocht! 

Verkocht

Steenkerk 15, Drachten
Steenkerk 15, Drachten

Ruime hoekwoning zoekt handige klusser!

Deze hoekwoning in Drachten verdiende een handige doe-het-zelver die er weer iets moois van ging maken. De woning kwam te koop in het laatste jaar van de woningmarktcrisis. Gelukkig konden we profiteren van de opgaande markt; uiteindelijk was er veel belangstelling voor de woning en werd deze verkocht aan mensen die het helemaal op gaan knappen. 

Verkocht binnen 6 maanden

De Iik 7, Burgum
De Iik 7, Burgum

Prachtige ligging met uitzicht over het Prinses Margrietkanaal

Mevrouw Dijkstra
Lokale marktkennis
9 

Service en begeleiding
9 

Deskundigheid
8 

Prijs / kwaliteit
7 

Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden of familie. Uit de beoordeling blijkt al dat ik positief ben over deze makelaar. Service en begeleiding zijn zeer goed.

Verkocht

Joerelaan 1-6, Eastermar
Joerelaan 1-6, Eastermar

Prachtig gelegen recreatiechalet met uitzicht op landerijen

Dit chalet op recreatiepark Onder de Linde in Eastermar verkochten wij in mei 2015. We hadden eerder voor de eigenaren een ander chalet verkocht op hetzelfde park. FactorNoord is zo'n beetje de "huismakelaar" van het park omdat we inmiddels 3 chalets hebben verkocht. 

Verkocht

De Boek 23, Burgum
De Boek 23, Burgum

Perfecte woning met uitbouw en mooie tuin in Burgum

Fam. Van der Galien
Lokale marktkennis
8 

Service en begeleiding
9 

Deskundigheid
9 

Prijs / kwaliteit
9 

We hebben de samenwerking als zeer plezierig ervaren. Altijd werd er de tijd genomen om de zaken goed door te spreken. Ook vaak op ongebruikelijke tijdstippen zijn we regelmatig te woord gestaan. Naast de verkoop van onze woning heeft Otto Minnema ook bemiddeld bij de aankoop van ons nieuwe woning. We zijn zeer tevreden.

Verkocht

Burgemeester Steenhuisenlaan 20, Burgum
Burgemeester Steenhuisenlaan 20, Burgum

Geschakelde woning in Burgum op een ruime kavel

Deze geschakelde woning in Burgum hebben we in juli 2015 verkocht aan een enthousiast stel die er een mooie woning van gaan maken. 

Verkocht binnen 4 maanden

Noarder Stasjonsstrjitte 59, De Westereen
Noarder Stasjonsstrjitte 59, De Westereen

Vrijstaande woning in De Westereen

Deze woning was eigendom van een echtpaar die gingen verhuizen naar een appartement in Surhuisterveen. Het was jarenlang in het bezit van de familie geweest. Uiteindelijk een succesvolle verkoop. 

Verkocht binnen een maand

De Acacia 8, Burgum
De Acacia 8, Burgum
Perfect onderhouden hoekwoning aan De Acacia in Burgum

Perfect onderhouden hoekwoning aan De Acacia in Burgum

Fam. Terpstra
In april 2010 werden wij door Otto Minnema van FactorNoord attent gemaakt op een mooie, te koop staande woning in Burgum. Dankzij goede aankoopbemiddeling door FactorNoord was de koop van deze woning snel gesloten en waren wij een 2-onder-1-kapwoning rijker.

Eind april kwam onze eigen hoekwoning in de verkoop bij FactorNoord. In overleg met Otto Minnema kwamen wij tot een eerlijke, reële vraagprijs voor onze woning. Na het maken van mooie foto’s werd een beschrijving van onze woning geplaatst op de site van FactorNoord en op woningsite Funda. Ook kwam er een “Te Koop”bord in de tuin. Toen begon het afwachten.

Al snel kwam er reactie van belangstellenden. Deze werden door Otto Minnema op vakkundige wijze door onze woning geleid. Na de bezichtigingen was er steeds intensief contact tussen ons en FactorNoord. Otto hield ons goed op de hoogte van eventuele ontwikkelingen.

Toen zich een serieuze koper meldde met een bieding heeft FactorNoord ons goed geadviseerd. Dit resulteerde in de verkoop van onze woning. En dat al na 3 weken! De afhandeling van alle formaliteiten en de adviezen op hypotheekgebied waren zorgvuldig en correct. Zowel Otto Minnema als zijn collega Willem Dijkstra hebben ons gedurende aankoop en verkoop prima begeleid en voorzien van eerlijk advies. Wij zijn FactorNoord-fan!

Familie Terpstra
Burgum

Verkocht

Prins Willem-Alexanderstraat 95, Burgum
Prins Willem-Alexanderstraat 95, Burgum

Vrijstaande woning op vrije stand in Burgum

Lokale marktkennis
9 

Service en begeleiding
8 

Deskundigheid
9 

Prijs / kwaliteit
8 

Op ons verzoek taxatie uitgevoerd naar volle tevredenheid. Daarna in de arm genomen als makelaar om ons huis te verkopen. Tevreden wegens werkervaring, klantvriendelijkheid, bereikbaarheid en bereidheid ook buiten kantooruren beschikbaar te zijn voor overleg of kijkers. Goede ondersteuning bij verkoop proces dat uiteindelijk vlot is verlopen.

Verkocht binnen 2 maanden

Burgemeester van Panhuyslaan 4, Burgum
Burgemeester van Panhuyslaan 4, Burgum

Halfvrijstaande woning op mooie stand in Burgum

Fam. Heikamp
Lokale marktkennis
10 

Service en begeleiding
10 

Deskundigheid
10 

Prijs / kwaliteit
10 

We zijn vanaf het begin zeer correct en tijdig op de hoogte gehouden van ontwikkelingen. In een vroeg stadium ging het over bezichtigingen en later over de (financiële) afwikkeling.

Verkocht binnen 5 maanden

De Hagedoarn 8, Burgum
De Hagedoarn 8, Burgum

Ook een makelaar verhuist wel eens...

Ook een makelaar verhuist wel eens...Mijn eigen woning verkopen voelt anders. Het was een boeiend proces om eens te ervaren hoe dat is. Gelukkig slaagde het vlot!

Verkocht

Prinses Beatrixstraat 3, Burgum
Prinses Beatrixstraat 3, Burgum

Mooie tussenwoning op goede stand in Burgum

Voor de eigenaren verkochten we deze woning aan de Prinses Beatrixstraat in Burgum. Een goede stand in rustige buurt, direct bij het centrum. Een grote tuin. Deze pluspunten spraken de nieuwe eigenaresse ook aan. 

Verkocht binnen 2 maanden

Burgemeester van Panhuyslaan 60, Burgum
Burgemeester van Panhuyslaan 60, Burgum

Top onderhouden tussenwoning in Burgum

Deze woning verkochten we echt snel! Op woensdag te koop gekomen, net voor de landelijke Open Huizen Route van die zaterdag. Op zaterdag direct 3 kijkers waar de koper bij was. Enkele weken later was alles rond. 

Verkocht binnen 5 maanden

Minnertshof 10, Burgum
Minnertshof 10, Burgum

Ruime en mooie hoekwoning in Burgum

Lokale marktkennis
9 

Service en begeleiding
10 

Deskundigheid
9 

Prijs / kwaliteit
9 

Zeer goede, deskundige en persoonlijke begeleiding bij alle stappen van het proces, waarbij ook goed rekening gehouden werd met onze wensen. Ook goede begeleiding bij de aankoop van onze volgende woning en zelfs het (snel!) realiseren van de hypotheek waarbij eigenlijk alles voor ons gedaan en geregeld werd.

Verkocht binnen 5 maanden

Boskwei 69, Zwagerbosch
Boskwei 69, Zwagerbosch

Goed onderhouden woning met flinke schuur in Zwagerbosch

Een mooie, goed onderhouden vrijstaande woning in Zwagerbosch met als plus een zeer ruime stenen schuur. Een mooie combinatie waarvoor uiteindelijk de (bijna) buren vielen die verderop in de straat woonden. 

Verkocht binnen 2 maanden

Rolbregedyk 17, Tijnje
Rolbregedyk 17, Tijnje

Vrijstaande woning op mooie plek in Tijnje

Appelscha, Tijnje, we komen nog weleens ergens....In eerste instantie nog weinig animo voor de woning, later hebben we op en mooie dag een Open Huis georganiseerd waar in 2 uur tijd 5 kandidaten verschenen. En daar was de koper bij. Uiteindelijk een succesvolle afronding.

Verkocht

Kuperspaad 7, RINSUMAGEAST
Kuperspaad 7, RINSUMAGEAST

Vrijstaande bungalow in Rinsumageast

Een dikke tien!

Lokale marktkennis
10 

Service en begeleiding
10 

Deskundigheid
10 

Prijs / kwaliteit
10 

Deze makelaar heeft ons 2 keer geholpen met het verkopen van onze woning .. en beviel ons zeer goed .. ze zijn netjes en betrouwbaar ik raad u deze makelaar zeker aan !

Verkocht

Teije Blauwsingel 43, Opeinde
Teije Blauwsingel 43, Opeinde

Aan het water gelegen vrijstaande woning in Opeinde

Een mooie plek, aan de achterzijde heb je je eigen aanleghaven voor je boot(je). Een degelijke woning in de nieuwbouw van Opeinde. Verkocht aan mensen uit Drachten die er een prachtige plek aan hebben.

Verkocht binnen 6 maanden

Tsjerkepaed 24, Noardburgum
Tsjerkepaed 24, Noardburgum

Mooi gelegen vrijstaande woning in Noardburgum

Deze nette vrijstaande woning aan het Tsjerkepaed in Noardburgum hebben we vlot verkocht aan een stel uit Feanwalden die er een perfecte woning aan hebben. Gelegen op een leuke plek en keurig onderhouden. 

Verkocht binnen 6 maanden

Kaetsjemuoi-wei 24, Munein
Kaetsjemuoi-wei 24, Munein

Vrijstaande woning op mooie plek in Munein

Lokale marktkennis
9 

Service en begeleiding
9 

Deskundigheid
9 

Prijs / kwaliteit
8 

Wij zijn ontzettend goed begeleid door onze makelaar. Hij heeft ons geweldig geadviseerd, kwam zijn afspraken na en was erg beleefd en correct. WIj bevelen deze makelaar zeker aan!

Verkocht binnen 5 maanden

Reinaard 8, Kollum
Reinaard 8, Kollum

Een prachtig uitzicht, fantastische ligging aan de Reinaard in Kollum

Lokale marktkennis
9 

Service en begeleiding
9 

Deskundigheid
9 

Prijs / kwaliteit
9 

Deskundige makelaar. Heeft een persoonlijke aanpak. Goede service en begeleiding van het begin tot het tekenen van de koopakte bij de notaris aan toe. Ik kan deze makelaar zeker bij iedereen aanbevelen.

Direct verkocht

De Bolle 51, Hurdegaryp
De Bolle 51, Hurdegaryp

Goed gelegen tussenwoning aan De Bolle in Hurdegaryp

Een tussenwoning gelegen in een ruim opgezette straat met veel parkeerruimte er om heen. Deze woning verkochten wij binnen enkele weken aan de nieuwe eigenaar.

Verkocht

Kaetsjemuoi-wei 35, Munein
Kaetsjemuoi-wei 35, Munein

Een prachtplek met monument in Munein

Dit moment, een zeer goed onderhouden "waldhuske" in Munein, ligt fantastisch. Dit was ook de reden dat we er geregeld kijkers mochten verwelkomen. Een klein huisje, wat uiteindelijk werd verkocht aan mensen uit de regio die er wat moois van gaan maken. 

Verkocht

Sanhichte 20, Garyp
Sanhichte 20, Garyp

Leuke en ruime tussenwoning in Garyp

Deze woning in Garyp had als voordelen dat het van een recent bouwjaar was en daardoor modern. Voor deze prijs kreeg de nieuwe eigenaar een frisse moderne woning met veel ruimte. De eigenaresse gunde ons de opdracht en we verkochten de woning uiteindelijk aan een gezin uit Leeuwarden die graag terug wilden naar het dorp waar ze opgroeiden. 

Verkocht

Anthony Fokkerloane 14, Feanwalden
Anthony Fokkerloane 14, Feanwalden

Een woning met mogelijkheden in villawijk in Feanwalden

Lokale marktkennis
8 

Service en begeleiding
8 

Deskundigheid
8 

Prijs / kwaliteit
8 

Wij hebben onze makelaar als betrouwbaar en eerlijk ervaren.
Hij heeft een gedegen kennis van de huizenmarkt, gaf goede adviezen, kwam afspraken na, reageerde snel op vragen onzerzijds via telefoon of email. De hele afwikkeling van de verkoop van ons huis heeft hij zorgvuldig en accuraat doen verlopen. Wij zullen hem zeker aanraden.

Verkocht binnen 5 maanden

Joerelaan 1-8, Eastermar
Joerelaan 1-8, Eastermar

Recreatiechalet op een van de mooiste plekjes van het park

Dit chalet was de eerste van de twee die we voor de eigenaren hebben verkocht. Gelegen op de hoek van het park "Onder de Linde" in Eastermar, een van de mooiste van het park. Verkocht aan "Friezen om utens" die er geregeld zijn en genieten van de mooie omgeving.

Verkocht

Feantersdyk 4-B, Earnewald
Feantersdyk 4-B, Earnewald

Schitterend gelegen woonark in Earnewald

De eigenaresse gunde ons de opdracht om haar woonark te verkopen. Een prachtplekje in de arkenhaven van Earnewald. Uiteindelijk werd de ark verkocht aan waterliefhebbers die met hun gezin regelmatig in Earnewald verbleven. Nu hadden ze hun eigen uitvalsbasis. De eigenaresse beoordeelde ons werk met een 10!

Lokale marktkennis
10 

Service en begeleiding
10 

Deskundigheid
10 

Prijs / kwaliteit
10 

Verkocht

Stal 113, Drachten
Stal 113, Drachten

Zeer ruime tussenwoning met garage in Drachten

Deze woning in Drachten was ruim, netjes en beschikte over een garage. Uiteindelijk is deze woning gekocht door iemand die specifiek een garage bij zijn woning zocht. Aangezien die in deze prijscategorie schaars waren, waren we er toen snel uit en was de koop beklonken.

Verkocht binnen 5 maanden

Joerelaan 1-9, Eastermar
Joerelaan 1-9, Eastermar

Mooi gelegen chalet in Eastermar

Dit was het eerste chalet op het chaletpark "Onder de Linde" in Eastermar wat wij verkochten. Uiteindelijk kwam er iemand uit de buurt die het graag wilde hebben. Een succesvolle verkoop voor de eigenaresse, waar we later een nieuwe opdracht van kregen voor een woning in Rinsumageast.

Verkocht binnen 2 weken

Dotingastate 91, Leeuwarden
Dotingastate 91, Leeuwarden

Prachtige en zeer ruime woning in Leeuwarden

Lokale marktkennis
9 

Service en begeleiding
9 

Deskundigheid
8 

Prijs / kwaliteit
8 

Wij wisten al gauw dat we FactorNoord als makelaar wilden omdat we bij een eerdere bezichtiging het als heel prettig hadden ervaren. Het contact is heel vriendelijk en niet te zakelijk, waar wij van houden. Een hele prettige manier van omgang. Daarnaast is ons huis heel snel verkocht en is de wijze waarop dat gegaan is heel fijn verlopen!

Verkocht binnen 2 maanden

Nycle J. Haismastrjitte 25, Gytsjerk
Nycle J. Haismastrjitte 25, Gytsjerk

Perfecte hoekwoning met garage in Gytsjerk

Fam. Brouwer-Korporaal
Lokale marktkennis
8 

Service en begeleiding
9 

Deskundigheid
8 

Prijs / kwaliteit
9 

Prima makelaar. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Rustig. Goed luisteren naar de klant. Kortom zeker aan te bevelen.

Verkocht

Trynwaldsterdyk 22, Gytsjerk
Trynwaldsterdyk 22, Gytsjerk

Ruime woning op vrije locatie in Gytsjerk

We verkochten deze woning namens de gemeente Tytsjerksteradiel. Gewijzigde plannen met de locatie zorgden er voor dat de woning te koop kwam. Na diverse bezichtigingen kwam er een koper die het helemaal op gaat knappen. 

Verkocht

Vaart Noordzijde 21, Appelscha
Vaart Noordzijde 21, Appelscha

Vrijstaande woning op prachtplekje direct aan de vaart in Appelscha!

Het was een stukje extra rijden voor makelaar Otto Minnema, maar hij heeft het met plezier gedaan. Deze leuke woning in Appelscha had regelmatig een bezichtiging omdat het aan de Vaart lag, direct aan het doorgaande water. Een prachtplekje, vlakbij de brug en levendig door de pleziervaart die van de route gebruik maakt. We verkochten het uiteindelijk aan een startend stel uit Appelscha die het geheel naar eigen smaak gaan aanpassen.