Factornoord

FactorNoord HurdegarypOns kantoor in Hurdegaryp aan Tillefeart 12
Factornoord is een samenwerkingsverband tussen zelfstandig werkende makelaars/ taxateurs. Jacob en Willem Dijkstra zijn actief in de regio Dokkum en omstreken, Otto Minnema in de regio rond Hurdegaryp en omstreken. We werken veel in onze thuisregio, Noordoost-Fryslan, maar ook als u buiten dit gebied gevestigd bent, kunt u gerust contact met ons opnemen.

FactorNoord DokkumPresentatie bij ons kantoor in Dokkum

De voordelen van de Factornoord Makelaar op een rij:

Kiest u ook voor Factornoord? Dan kunt u naast een uitstekende service tegen een scherpe prijs, rekenen op:

  • een persoonlijke benadering, één contactpersoon;
  • ondersteuning van een ervaren makelaar;
  • begeleiding van A tot Z. Vanaf het allereerste begin tot bij de notaris aan tafel;
  • een gedegen advies en juridisch juiste afhandeling;
  • een perfecte presentatie van uw woning, zowel op alle belangrijke woningsites als in onze presentatieruimten.

Geschiedenis Factornoord

Factornoord Makelaars & Taxateurs is een vrij nieuwe naam in de makelaardij. Maar de basis van ons bedrijf is al in 1993 gelegd. In Dokkum begon Willem Dijkstra toen met een onderneming in makelaardij, verzekeringen en hypotheken: ‘Willem Dijkstra Assurantie en Advies’.

Werkzaam in de regio Dokkum, Hurdegaryp & Burgum

Begin 2008 is makelaar Otto Minnema met een vestiging in Burgum daarbij gekomen. De naam Factornoord is toen ontstaan. En vanaf 2014 is Factornoord Makelaars ook gevestigd in Hurdegaryp. Zo bestrijken we een groot gebied. 

De makelaars van Factornoord

De makelaars van Factornoord zijn:

Otto MinnemaOtto Minnema, getogen in Burgum en inmiddels woonachtig in Hurdegaryp. Werkzaam in de regio rond Burgum en Hurdegaryp. Otto werkte voorheen bij een landelijke bank als adviseur Bedrijven. Vanuit zijn interesse voor woningen en makelaardij heeft hij de opleiding voor registermakelaar-taxateur afgerond. Daarna is de samenwerking met Willem Dijkstra ontstaan. Otto kan door zijn achtergrond in het bankwezen goed beoordelen of, en hoe, een financiering haalbaar kan zijn. Zowel voor particulieren als ondernemers. In combinatie met zijn ervaring als makelaar in de Friese Wouden een goede gesprekspartner voor een brede kijk op de woningmarkt!

Willem Dijkstra

Willem S. Dijkstra, woonachtig en werkzaam in Dokkum. Hij is in 1993, na een carrière in het onderwijs, begonnen met Willem Dijkstra Assurantie en Advies, een onderneming in hypotheken, verzekeringen en makelaardij. Inmiddels een goede bekende in de wijde regio rond Dokkum. Willem is net als Otto gecertificeerd registermakelaar-taxateur en daarnaast assurantie-adviseur. Hierdoor kunt u bij Factornoord dus ook voor een gedegen verzekerings- of hypotheekadvies terecht.

Jacob DijkstraJacob W. Dijkstra, woonachtig in werkzaam in Dokkum. Hij is begin 2016 aan het team toegevoegd na 3 jaar in het bankwezen gewerkt te hebben. Jacob heeft Vastgoed & Makelaardij gestudeerd aan het HBO en daarna de Master Vastgoedkunde afgerond aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Jacob is gecertificeerd hypotheek adviseur en makelaar.


 

 

 

 

Onze gecertificeerde registermakelaars-taxateurs staan ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert en zijn lid van VBO Makelaar, één van de grotere branche-organisaties voor de makelaardij in Nederland.

Wilt u een persoonlijk gesprek met één van onze makelaars?

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden van Factornoord Makelaars & Taxateurs. Voor ons kantoor in Dokkum belt u met (0519) 220 708 en voor het kantoor Hurdegaryp & Burgum met (0511) 462 685 of vul het contactformulier in.