Uw taxateur

De makelaars van Factornoord zijn gecertificeerde taxateurs, ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert. Wij zijn u graag van dienst bij het taxeren van uw woning of bedrijfspand.

Erkende, gecertificeerde taxateurs

Financiële instellingen accepteren uitsluitend taxatierapporten van erkende, gecertificeerde taxateurs. Uw voordeel bij Factornoord:

  • snelle levering taxatie;
  • aantrekkelijke prijs taxatierapport;
  • u voldoet aan alle eisen die door financiële instellingen worden gesteld;
  • onze makelaars zijn aangesloten bij zowel het NWWI als bij Taxateurs Unie. Dit zijn zogenaamde validatie-instituten, die de kwaliteit van taxatierapporten waarborgen;
  • we verzorgen een gevalideerde taxatie. Deze heeft u meestal nodig om voor de Nationale Hypotheekgarantie (NHG) in aanmerking te komen.

Ons werkgebied

Het werkgebied waarin wij taxeren is globaal het gebied Noordoost-Friesland, inclusief plaatsen als Leeuwarden of Drachten. Hypotheekverstrekkers stellen over het algemeen de voorwaarde dat een taxateur tot 30 kilometer van zijn vestigingsplaats een taxatie mag uitvoeren. Wij kunnen u in een ruim gebied van dienst zijn.

Gemeenten waar wij taxeren zijn: Tytsjerksteradiel, Smallingerland, Leeuwarden, Dantumadiel, Dongeradeel, Kollumerland en Achtkarspelen.

Een taxatierapport van FactorNoord aanvragen?

Wilt u meer informatie over een taxatierapport? Neem dan rechtstreeks contact op met één van onze taxateurs: Willem Dijkstra, van ons kantoor in Dokkum, (0519) 220 708 of Otto Minnema, van het kantoor in Burgum en Hurdegaryp, (0511) 462 685 of vul het contactformulier in.

 

Direct een taxatie aanvragen? Kies onderstaand het kantoor.

 

DOKKUM                        HURDEGARYP