Uw Gecertificeerde Taxateurs in Noordoost-Friesland

Een taxatierapport van Factornoord aanvragen?

vul het contactformulier in 

Wilt u meer informatie over een taxatierapport? Neem dan rechtstreeks contact op met één van onze taxateurs: Willem Dijkstra, van ons kantoor in Dokkum, (0519) 220 708 of Otto Minnema, van het kantoor in Burgum en Hurdegaryp, (0511) 462 685. 

 

Bij Factornoord kunt u rekenen op erkende, gecertificeerde taxateurs met een passie voor vastgoed. Onze professionals zijn geregistreerd in het prestigieuze register van de Stichting VastgoedCert, waardoor wij uw vertrouwde partner zijn voor het taxeren van uw woning of bedrijfspand.

Waarom Factornoord?

1. Snel en Voordelig: Wij begrijpen dat tijd en kosten belangrijk zijn. Bij Factornoord garanderen wij een snelle levering van uw taxatierapport tegen een aantrekkelijke prijs.

2. Financiële Zekerheid: Financiële instellingen eisen taxatierapporten van erkende en gecertificeerde taxateurs. Met Factornoord voldoet u aan alle eisen die door deze instellingen worden gesteld.

3. Kwaliteitsborging: Onze makelaars zijn trots aangesloten bij zowel het NWWI als Taxateurs Unie, gerenommeerde validatie-instituten die de hoogste kwaliteit van taxatierapporten waarborgen.

4. NHG-Gereed: Voor wie een Nationale Hypotheekgarantie (NHG) nastreeft, bieden wij gevalideerde taxaties aan. Deze zijn vaak essentieel om in aanmerking te komen voor NHG.


Ons Werkgebied

Onze taxatie-expertise strekt zich uit over Noordoost-Friesland, met inbegrip van plaatsen zoals Leeuwarden en Drachten. Financiële instellingen hanteren doorgaans een bereik van 30 kilometer vanaf onze vestigingsplaats als voorwaarde voor een taxatie. Dit stelt ons in staat om u in een uitgebreid gebied van dienst te zijn.

Gemeenten die wij bedienen:

- Tytsjerksteradiel

- Smallingerland

- Leeuwarden

- Dantumadiel

- Noard-east Fryslan

- Kollumerland en Achtkarspelen

Kies Factornoord voor professionele, betrouwbare taxaties in Noordoost-Friesland. Wij zijn er om u te helpen bij elke stap van uw vastgoedavontuur.