Uw taxateur

De makelaars van Factornoord zijn gecertificeerde taxateurs, ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert. Wij zijn u graag van dienst bij het taxeren van uw woning of bedrijfspand.

Erkende, gecertificeerde taxateurs

Financiële instellingen accepteren uitsluitend taxatierapporten van erkende, gecertificeerde taxateurs. Uw voordeel bij Factornoord:

  • snelle levering taxatie;
  • aantrekkelijke prijs taxatierapport;
  • u voldoet aan alle eisen die door financiële instellingen worden gesteld;
  • onze makelaars zijn aangesloten bij zowel het NWWI als bij Taxateurs Unie. Dit zijn zogenaamde validatie-instituten, die de kwaliteit van taxatierapporten waarborgen;
  • we verzorgen een gevalideerde taxatie. Deze heeft u meestal nodig om voor de Nationale Hypotheekgarantie (NHG) in aanmerking te komen.

Ons werkgebied

Het werkgebied waarin wij taxeren is globaal het gebied Noordoost-Friesland, inclusief plaatsen als Leeuwarden of Drachten. Hypotheekverstrekkers stellen over het algemeen de voorwaarde dat een taxateur tot 30 kilometer van zijn vestigingsplaats een taxatie mag uitvoeren. Wij kunnen u in een ruim gebied van dienst zijn.

Gemeenten waar wij taxeren zijn: Tytsjerksteradiel, Smallingerland, Leeuwarden, Dantumadiel, Dongeradeel, Kollumerland en Achtkarspelen.

Een taxatierapport van Factornoord aanvragen?

vul het contactformulier in 

Wilt u meer informatie over een taxatierapport? Neem dan rechtstreeks contact op met één van onze taxateurs: Willem Dijkstra, van ons kantoor in Dokkum, (0519) 220 708 of Otto Minnema, van het kantoor in Burgum en Hurdegaryp, (0511) 462 685.